The Crew

Daniel Wedel

Instruktør, manus-forfatter og producent

Se Daniels CV

Anders Elberling

Videodesigner, fotograf og VJ. Har samarbejdet med Daniel Wedel på forestillingen Det lille hus på Grønland på Bådteatret samt på Turbinehallerne, Det Kongelige teater, under ensemble-ordningen Turbo-town. Anders arbejder med video-instrumenter og live processing video, et billedudtryk som ligger i forlængelse af både malerisk-spontan abstraktion og en lang række praksisformer i feltet fra video til performance til animation til aktuel billedkunst.

Egill Pállson

Egill Pállson er instruktør og virksom i hele norden samt Tyskland. Han er instruktør på flere forestillinger udviklet i samarbejde med Daniel Wedel, bl.a. Bogtyven, Hunger og Sange om Besværlige mennesker. 2006-07 var han tilknyttet Turbinehallerne som husinstruktør. Stifter af kunstkollektivet Mindgroup som blandt andet udviklede forestillingen Hunger i Göteborg.

Eric Witzgall

Den tyske fotograf Eric Witzgall er uddannet fra Den danske filmskole. Han er fotograf på "Beton" produceret af SoulfoodFilm.  Se hans hjemmeside og showreel på www.witzgall.dk

Ragnhild Sørensen

Uafhængig producer af radio, tv, film og internet. Medstifter af produktions-selskabet Raumstation og tilknyttet Soulfood Film som producer på novellefilmen Beton. Har i samarbejde med Daniel Wedel ligeledes produceret radiospillet: Schnittmuster der Liebe for WDR Köln.

Øivind Weingaarde

Øivind Weingaarde er musiker og lyddesigner. Han har arbejdet med Daniel Wedel på en lang række produktioner for DR radio drama bl.a. Kufferten, Polterabend og Det indre Hotel. Han har desuden fungeret som tonemester på filmen Beton.